KINGSROAD is een  band met 7 muzikanten uit Brabant en Zuid- Holland en hebben hun uitvalsbasis in het Brabantse Etten- Leur. Voor alle muzikanten in KINGSROAD is diversiteit een sleutelwoord. Of het nu een ballad, een Nederlandse meezinger, Disco, Funk,  of Rock is, ze spelen het allemaal. Van Abba tot Queen en van Hazes tot Bouwdewijn de Groot. Als het maar gezellig is en de voetjes bewegen op de dansvloer dan zijn de muzikanten van KINGSROAD op hun best!

Inmiddels een 6 jaar geleden stonden Fred en Kees tijdens de Carnaval naar een band te kijken. Kees en Fred spelen al jaren samen, maar sinds de laatste muzikanten andere dingen op hun pad hadden gevonden stonden Fred en Kees alleen in de oefenruimte. Dat moet veranderen zegt Kees tegen Fred, wij gaan weer samen muziek maken. En zo geschiede, Al snel werden er muzikanten aangetrokken van Breda en Puttershoek en werd er flink muziek gemaakt en gerepeteerd.

Na een paar Try Outs bij familie en vrienden had Café hotel De Kroon de Primeur en sindsdien staan de heren en dame geregeld op het podium met elkaar. Muzikaal staan zij hun mannetje en gezelligheid staat voorop. Tijdens een avond met KINGSROAD staat herkenning voorop, en meezingen is verplicht! Met KINGSROAD kun je alle kanten op, of het nu een huiskamer is of een groot plein de muzikanten van KINGSROAD staan er!

 

Kees:            Zang, backing en lead inc. Percussie

Ilona:            Zang, backing en lead

Marloes:        Zang, Backing en Lead

Thony:          Gitaar, Zang Backing en Lead

Bas:              Basgitaar

Fred:             Keys, Zang Backing

Rick:             Drums, Zang Backing/ Geluid-Licht